Bekijk de foto’s van de SDC Summit 2016

Ruim honderd geïnteresseerden verzamelden zich op 12 en 13 oktober bij de eerste SDC Summit, een seminar over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autonoom vervoer. Voor de bezoekers, maar zeker ook voor degenen die er niet bij konden zijn, heeft de redactie van SDC360 een selectie van foto’s gemaakt van deze dag.

Bekijk de foto’s hier: www.sdc360.com/nl/gallery/sdc-summit-2016/675A6427/

Vorige week publiceerde de redactie al een verhaal over het digitale rijbewijs, naar aanleiding van een presentatie van Jorrit Kuipers van RobotTUNER. Houd deze site in de gaten voor nog meer verhalen over de SDC Summit. Veel plezier met het bekijken van de foto’s en het lezen van de verhalen. Hopelijk mogen wij u bij een volgende editie (weer) verwelkomen.

Lees ook: ‘Zelfrijdende auto’s hebben een rijbewijs nodig’

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, het vakblad over autonoom vervoer en vaste redacteur van Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.