ProMedia Group lanceert nieuwe responsive website SDC360

ProMedia Group heeft donderdagmiddag de vernieuwde website van SDC360 gelanceerd. Dat deed de uitgeverij bij de opening van het nieuwe kantoor aan de Willemstraat in Breda, dat onderdeel uitmaakt van het nieuwe stationsgebied. Ook andere vaktitels van uitgeverij ProMedia Group, waaronder TaxiPro, OVPro, SpoorPro, VerkeersPro en TankPro zijn compleet vernieuwd.

SDC360 heeft een responsive website gekregen. Dat betekent dat het ontwerp van de website meeschaalt met de afmetingen van een beeldscherm, ongeacht of je op een desktop computer, Ipad of mobiele telefoon onze websites bezoekt.

Trots

“Wij zijn erg blij en trots met de nieuwe look van onze vaktitels, waarmee we onze lezers en partners nog beter kunnen bedienen. Met name de mobiele versie van de website is hiermee sterk verbeterd”, aldus directeur Joan Blaas van ProMedia Group. “Deze restyling maakt onderdeel uit van de professionaliseringsslag die we op dit moment doormaken. Wij willen onze positie als hét nieuwsplatform van de tankstationbranche de komende jaren verder versterken.”

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, het vakblad over autonoom vervoer en vaste redacteur van Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.