Nieuw evenement over zelfrijdende auto’s: SDC Summit 2016

SDC Summit is het nieuwe evenement met alle ontwikkelingen over de zelfrijdende auto. Self Driving Car Summit 2016 wordt op 12 en 13 oktober gehouden in Expo Houten. De hele dag door worden diverse interessante presentaties gehouden door topsprekers op dit gebied. Ook is veel ruimte om met elkaar in discussie te gaan, ideeën te delen en informatie uit te wisselen. De organisatie van het evenement is in handen van vakblad SDC360.com en ProMedia Europoint.

De Self Driving Car (SDC) gaat grote impact hebben op onze samenleving. Reistijd in de auto zal eindelijk echt effectief benut kunnen worden. Ook gaan er totaal nieuwe innovatie mobiliteitsconcepten onstaan. Bezoek SDC Summit en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Netwerkdag

Het evenement is een actieve netwerkdag voor alle partijen betrokken bij de ontwikkeling én implementatie van de zelfrijdende auto. Het biedt zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops door topsprekers op het gebied van de Self Driving Car. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt op de website van het evenement.

Er zijn presentaties over onderwerpen als:

  • Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van autonomous driving?
  • Welke maatschappelijke gevolgen zijn er te verwachten?
  • Welke belemmeringen verdienen aandacht?
  • Welke wetten moeten gewijzigd worden?
  • Nieuwe diensten mogelijk door SDC’s?
  • Technologische innovaties
  • Connected cars
  • Platooning
  • En nog veel meer!

Kruisbestuiving

Het evenement wordt parallel gehouden aan de evenementen voor het personenvervoer Taxi Expo en BusVision. Het idee achter de parallelle planning is dat de Self Driving Car grote invloed gaat hebben op deze sectoren. Het tegelijkertijd laten plaatsvinden van deze drie evenementen leidt tot een functionele kruisbestuiving waar zowel bezoekers als exposanten van profiteren.

SDC Summit 2016 vindt plaats in Expo Houten aan de A27 ten zuiden van Utrecht. Deze moderne beurslocatie kenmerkt zich door de toegankelijke en open sfeer. De locatie beschikt over moderne beurshallen en een aparte congreszaal. Door haar centrale ligging is Expo Houten zowel per auto als per OV goed bereikbaar. Het heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kijk voor meer informatie op: www.sdcsummit.com.

Exposeren

Een belangrijk onderdeel van SDC Summit is de vakbeurs. Diverse partijen die actief zijn op het gebied van Self Driving Cars tonen hier hun nieuwste innovaties. Tevens is dit een belangrijke plek om onder het genot van een drankje te netwerken.

Heeft u zelf interesse om als exposant aanwezig te zijn op het evenement? Neem dan contact op met:

Niels Singeling
Sales manager SDC Summit
niels.singeling@promedia.nl
T: +31 (0)76 3030377

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, het vakblad over autonoom vervoer en vaste redacteur van Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.