EasyMile in Sorigny, Frankrijk

Zelfrijdend Vervoer overgenomen door Automobiel Management

De berichtgeving van online vakblad Zelfrijdend Vervoer wordt overgenomen door Automobiel Management. De nieuwsbriefabonnees van Zelfrijdend Vervoer blijven bediend worden met een wekelijks gratis nieuwsbrief en dagelijkse artikelen op de site van Automobiel Management.

Beide titels worden uitgegeven door ProMedia, dat tientallen vakbladen en evenementen op het gebied van mobiliteit verzorgt. Door de nieuwsberichten over zelfrijdende voertuigen en autonome mobiliteit onder te brengen bij de deskundige redactie van Automobiel Management, kunnen de professionals met belangstelling voor deze onderwerpen nog beter worden bediend.

Wekelijkse nieuwsbrief

Met ingang van donderdag 7 februari worden er geen nieuwe berichten meer geplaatst op zelfrijdendvervoer.nl. Vanaf die dag kunt u voor artikelen over autonoom rijden terecht op automobielmanagement.nl. Vanuit AM wordt voortaan elke woensdag de wekelijkse nieuwsbrief over dit thema verstuurd, zodat u als lezer gewoon op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen zoals u dat gewend bent. 

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, TaxiPro en het tijdschrift Nederlands Vervoer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.