De EZ10 van EasyMile in Mechelen

Word partner van vakblad Zelfrijdend Vervoer

Online vakblad Zelfrijdendvervoer.nl is sinds 2015 het belangrijkste vakblad voor professionals die zich bezighouden met autonoom vervoer in Nederland en België. Naast de dagelijkse nieuwsproductie organiseert Zelfrijdend Vervoer ook kennisevenementen op dit gebied.

Achter Zelfrijdend Vervoer zit een redactieteam van zo’n tien journalisten van uitgeverij ProMedia Group, onder meer bekend van online vakbladen OVPro, VerkeersNet, RijschoolPro, SpoorPro en TaxiPro. Deze journalisten volgen alle achtergronden, nieuwsontwikkelingen, innovaties, onderzoek en beleid over dit thema en publiceren hier dagelijks artikelen over.

Doelgroep en evenementen

Zelfrijdend Vervoer heeft ruim 2400 abonnees en een bereik van ongeveer 5000 unieke bezoekers per maand. De lezers van dit vakblad zijn vakmensen uit de automotive sector, maar ook medewerkers van IT- en software-bedrijven, beleidsmedewerkers bij de overheid en ander professionals die zich bezighouden met de zelfrijdende technologie.

Naast nieuws en achtergronden organiseert het team achter Zelfrijdend Vervoer ook evenementen. Op donderdag 20 september 2018 houdt het vakblad het ADAS Congres in Autotron Rosmalen. Tijdens dit congres spreken diverse experts over de opkomst van de rijtaak-ondersteunende systemen (Advanced Driver Assistance Systems) en de gevolgen die dit heeft voor de mobiliteitssector in Europa. Eerder organiseerde het vakblad al de SDC Summit in Houten.

Partners

Zelfrijdend Vervoer werkt met partners die de redactie van nieuwstips voorzien en zichtbaar zijn voor de branche via een banner op de website van het vakblad en in de wekelijkse nieuwsbrief. Daarnaast besteedt de redactie regelmatig aandacht aan de projecten van deze partners, waardoor deze onder een groter relevant publiek in Nederland en België onder de aandacht worden gebracht.

Een partnership met Zelfrijdend Vervoer kan helpen om uw organisatie op de kaart te zetten van de mobiliteitssector van de toekomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een partnership met ons online vakblad, meedenken over onze evenementen of ons van nieuwstips voorzien? Neem dan contact op met de afdeling sales via Rob Vos of de redactie via Marieke van Gompel en Vincent Krabbendam.

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke van Gompel is redacteur van Zelfrijdend Vervoer en adjunct-hoofdredacteur van de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.