Sprekers gevraagd voor SDC Summit 2016

SDC Summit is het nieuwe evenement met alle ontwikkelingen over de zelfrijdende auto. De eerste editie van het kennis-evenement Self Driving Car Summit wordt dit jaar op 12 en 13 oktober gehouden in Expo Houten. De organisatie is op zoek naar topsprekers die hun visie en verwachtingen over autonomous driving willen delen. Want dat de zelfrijdende auto grote impact gaat hebben op onze samenleving staat als een paal boven water.

Tijdens het tweedaagse evenement worden tientallen interessante presentaties gehouden door diverse topsprekers op dit gebied. Ook is er veel ruimte om met experts in discussie te gaan, ideeën te delen en informatie uit te wisselen.

Wil jij een presentatie geven tijdens SDC Summit 2016? Vul dan uiterlijk 31 mei het formulier in en geef een beschrijving van je presentatie om je interesse kenbaar te maken.

Voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Ontwikkelingen op het gebied van autonomous driving
  • Maatschappelijke gevolgen van zelfrijdende auto’s
  • Belemmeringen die aandacht verdienen
  • Wetten die gewijzigd moeten worden
  • Nieuwe mobiliteitsdiensten door SDC’s
  • Technologische innovaties
  • Connected cars
  • Platooning
  • En nog veel meer!

De organisatie van SDC Summit 2016 is in handen van ProMedia Group en Europoint. SDC Summit wordt parallel gehouden aan de evenementen voor het personenvervoer Taxi Expo en BusVision in Expo Houten op 12 en 13 oktober 2016.

Auteur: Tom van Gurp

Tom van Gurp is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, het vakblad over autonoom vervoer en vaste redacteur van Nieuwsblad Transport.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.