Mercedes

SDC360.com gaat verder als ZelfrijdendVervoer.nl

Bron

ZelfrijdendVervoer.nl is de nieuwe naam van SDC360.com. Met deze nieuw naam hopen we de lading van alle ontwikkelingen op het gebied van autonome mobiliteit nog beter te dekken, zodat Zelfrijdend Vervoer hét online vakblad op dit gebied blijft.

Op de site brengen we dagelijks het laatste nieuws op het gebied van zelfrijdende voertuigen, technologische ontwikkelingen, onderzoek, tests en pilotprojecten, ambities van autofabrikanten en techbedrijven en meer. De focus ligt op autonoom vervoer over de weg, omdat hier de meeste ontwikkelingen plaatsvinden. Maar Zelfrijdend Vervoer doet ook verslag van de stappen die worden gezet met varend en vliegend materieel dat zich autonoom voortbeweegt.

Nieuwsbrief

Elke woensdag versturen we de gratis nieuwsbrief. Wie zich daar op inschrijft, weet zeker dat hij of zij op de hoogte blijft. Onderaan dit artikel kunt u zich door het invullen van uw mailadres aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Zelfrijdend Vervoer is een uitgave van ProMedia Publishing uit Breda. ProMedia is een toonaangevende uitgever van business-to-business online vakbladen in de mobiliteitssector. Andere titels van deze uitgeverij zijn VerkeersPro, OVPro, SpoorPro, TaxiPro, TankPro, CarwashPro, Railfreight en Child in the City. Daarnaast geeft ProMedia Nederlands Vervoer uit, het magazine over mobiliteit.

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van Zelfrijdendvervoer.nl ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur van Zelfrijdend Vervoer, TaxiPro en het tijdschrift Nederlands Vervoer.

6 reacties op “SDC360.com gaat verder als ZelfrijdendVervoer.nl”

Tibor Strausz|28.03.17|13:08

waar stond SDC360 ook alweer voor?

Bart van de Hulsbeek|29.03.17|09:28

Mooie “gedaantewisseling”. En het voorziet in een behoefte. Complimenten!

Nadine Kieboom|29.03.17|13:48

Self driving car, een 360 graden-kijk op autonoom vervoer

Tibor Strausz|29.03.17|23:34

owja dat was het. dan is de huidige titel wel een stuk duidelijker 😉 en de nadruk op vervoer ipv alleen een auto is ook beter.

kortom ik zie het als een vooruitgang 😉

Tibor Strausz|29.03.17|23:52

ps de titel op de hoofdpagina mag dan ook wel een update krijgen:

‘Zelfrijdend Vervoer | 360° view on Self Driving Cars’

cars zou op zijn minst transport moeten zijn lijkt me.

Nadine Kieboom|30.03.17|11:55

Dank voor de feedback!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.